sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

#30. Tampere 13.7.

Siispä tänään aamulla nokka kohti ensimmäisiä kisoja matkassa mukana Jade ja Ginny ja siis Jadea vei Emma ja Ginnyn vein minä. :)
Tosi tosi ylpee olen molemmista, ensimmäiset kilpailut menivät oikein hienosti, pienoisen jännittämisen jälkeen. :D

Ginny
Siispä Ginny pomppi helpossa suorassa ja ensimmäisellä kierroksella hieman söhellettiin, mutta silti päästiin maaliin neljällä virhepisteellä. Toisella kierroksella tuli vain yksi virhepiste ja vaaveli ansaitsi siis ensimmäisen klassauspisteensä saaden ensimmäisistä kisoistaan sijan 6, jolla saimmekin sitten kunniamaininnan "paras ei-sijoittunut", pieni violetti ruusukehan sieltä tuli, niin ylpeä tästäkin vauvasta. :')
Jade
Jadekin meni siis helppoon suoraan Emma hihnan päässä. :D Ekalla kierroksella taisi hieman jänskättää ja täytyi keskeyttää, kun ei halunnut hyppiä, mutta toisella kierroksella asiaan tuli muutos ja parivaljakko selvitti radan kolmella virhepisteellä, hienosti hyppi tämäkin ja ylpeä olen. :)

Kummatkin Jaden ja Emman kuvista ovat lämmittelyradalla... :/ Ja vain kaksi kuvaa, koska en jaksanut näin myöhään alkamaan rajailemaan kuvia. :'D Ja siis tosiaan Emman ja minun kisapostauksessa taitaa olla aika paljon samoja kuvia, johtunee siitä, että otimme vain toisen kameralla kuvia ja pakostihan pari samaa tulee, mutta eipä sen täytyisi ainakaan hirveästi häiritä. :'DDdEi kommentteja:

Lähetä kommentti