tiistai 9. kesäkuuta 2015

#96. Ypäjä 6.6.2015

Pitkästä aikaa oltiin taas kisoissa, tällä kertaa vain Edwinin kanssa, koska Nutellalle ei ollut luokkaa. Kisat pidettiin siis Finnderbyn kanssa samaan aikaan ja samalla paikalla, joten aina väleissä pääsin näin hevosihmisenä kiertämään myös kojuja, joista ei tällä kertaa tullut ostettua mitään. Katsoin ja kuvasin , kun ratsukot menivät maastoesteitä, ilmeisesti maastokokeita, sekä koulua.

Kisapaikalla olimme aika viime tipassa, koska matka olikin vienyt luultua kauemmin ja hortoilimme Ypäjän hevosopiston alueilla jonkin aikaa. Edwin kisasi ensimmäistä keskivaikeaa luokkaansa mutkan muodossa. Luokassa oli vain kymmenen kania ja Edwin oli neljäntenä lähtölistalla. Menimme siis lämmittelemään lähes heti, enkä ehtinyt pitää pojua yhtään valjaissa ennen lämmittelyä. Edwin vaikuttikin aika kummastuneelta. :D
Ensimmäinen kierros mentiin aika hitaasti napaten kahdeksan virhettä, mutta toiselle kierrokselle Edi meni jo paremmin. Silloinkin aika hitaasti, mutta vain viidellä virheellä, joista yksi tuli korjaamisista. Valitettavasti kukaan ei kuvannut Edwinin toista kierrosta, mutta laitan nyt tähän ensimmäisen kierroksen videon sekä kuvia!

©Japi/Karkki
Kattokaa kuinka lyhyiltä mun jalat näyttää!! :'D      ©Karkki

4 kommenttia: