tiistai 7. heinäkuuta 2015

#100. Mäntyharju 4.7.2015

Huomhuom. tämä on jo tämän blogin 100. numeroitu postaus!! Huippua!
-------------------------------------------------------
Käytiin lauantaina kisailemassa Mäntyharjulla tiimiä ja kv mutkaa! Löydettiin paikka yllättävän helposti, ensin oli vaikea mutka, jota kuvailin. Vaikean jälkeen tuli kv mutka, jossa minulta kisasi Edwin. Ei kovin kummoisesti... :D
En julkaise videoa, koska kävi niin, että kummatkin kierrokset jouduttiin keskeyttämään eikä oikeastaan tehty yhtäkään hyppyä, paitsi lämpässä taas kerran.

Kv mutkan jälkeen oli helppo suora, jota kuvailin ja sen jälkeen viimeisenä luokkana tiimihyppy. Edwinin tiimipari oli Vila, hänen siskonsa ja ensimmäinen kierros meni taas tällä Edin läpi eikä yli -tekniikalla. Toinen kierros meni jo paremmin ja vain yhdestä esteestä Edi tuli läpi.

Nutellan tiimiparina toimi Ginny. Se meni itseasiassa aika hyvin, muutamaa virhettä lukuun ottamatta. Ilmeisesti kolmella virheellä päästiin maaliin. Vein myös tiimissä serkkuni Dianan, koska hänellä oli sisarukset tiimissä. Ei siis mainetta tai kunniaa kisoista mukaan, vain hyvä mieli. Ehkä Edi oppii joskus ne vaikeammatkin esteet.

Matka kotiin olikin jo aika mielenkiintoinen. Seitsemän ihmistä ja ilmeisesti 13 kania. Mutta se helpotti, kun jätimme Karkin, Lampaan ja Ronjan Lahden rautatieasemalle! :D
Kuvat tiimihypystä ja © Karkki 

6 kommenttia: