perjantai 21. elokuuta 2015

#107. Rennot kisat Jyväskylässä 15.8.

Tämä kisapostaus tulee hieman myöhässä, koska läppärini akkujohto sai kärsiä ja sain uuden vasta keskiviikkona iltapäivällä... :D
Kuvat© Tessa J., äiti, Emma L.
Videot© Lammas, Emma L. 
Videon muokkaus© Emma S.

Kuitenkin, olimme Jyväskylässä kisailemassa Nutellan kanssa 15.8. Nutellalla oli jopa kolme luokkaa, ensin helppo mutka, sitten kv suora ja lopuksi tiimihyppy parinaan Diana. Kisat olivat oikein mukava tapa viettää syntymäpäivääni, hyvä seura, hyvä ilma! :)

Helpossa mutkassa arvosteluluokkana oli A. Ensimmäiseltä kierrokselta tuli yksi ihan hölmö virhe ja toiselta kierrokselta tuli myös yksi, vielä hölmömpi vauhtivirhe. Toiselle kierrokselle Nutella paransi kuitenkin aikaa. Se oli vasta Nutellan toinen klassauspiste helpolta mutkalta, mutta eiköhän sieltä päästä pian kv mutkaankin! Nutella myös sijoittui tässä luokassa kolmanneksi.





Tytön toinen kv suora. Kummatkin kierrokset menivät oikein kivasti kolmella virheellä ja arvosteluluokkana oli B, joten Nutellan tulos oli 3+3. Toisen kierroksen Nude olisi kyllä ihan helposti päässyt yhdellä virheellä, mutta ei voi mitään. Alusta tippui XI-esteen etupuomi ja vauhdin lisääntyessä myös Maytime-pystyn yläpuomi tuli mukaan, jonka jälkeen se kiersi halv-fyranin... Kaksi turhaa virhettä siis peräkkäin, mutta ei ole mitään kiirettä klassautua. Nutella sijoittui kuitenkin tässä luokassa toiseksi!




Tiimissä parina siis tosiaan oli serkkuni Diana. Ensimmäinen kierros meni muistaakseni kolmella virheellä ja toiselle paransimme kahteen virheeseen. Yksi virhe oli taas aivan turha, kun Nutella päättikin esteen edessä, että eipäs hypätä vaan mennään sivuun niin, että hihna tiputtaa puomin. Noh, se oli tiimi, ei sillä niin väliä. Diana ja Nutella sijoittuivat kuitenkin toisiksi!

Laittakaapa postaustoiveita kommentteihin!!

2 kommenttia: