maanantai 21. syyskuuta 2015

#112. Hämeenlinnan kisat 19.9.2015

Kerrankin kisoihin ei ollut matkustamista kuin alle puoli tuntia! Käytiin siis Hämeenlinnassa kisaamassa kummankin kanin kanssa mutkia. Nutella oli helpossa mutkassa ja Edwin pitkästä aikaa kv mutkassa. :D
Videot©Emma L.
Videon muokkaus©Emma S.
Kuvat©Tessa J.

Edwin
Edwinin toin ihan vaan testimielessä hyppimään. Pojalla on siis nyt ollut aika pitkä hyppyloma ja nyt se pääsikin maaliin asti! Ensimmäiseltä kierrokselta tuli kahdeksan ja toiselta tuli seitsemän virhettä. Isoimpien esteiden sekaan Edi vaan syöksyi kylmän viileästi, mutta kyllä se eteni ja hyppäsi pystyt ja helpoimmat esteet, ehkä se siitä vielä lähtee hyppimään!!Nutella
Nutella meni jo heti ensimmäisen kierroksen puhtaasti, tahmeasti vain, saaden viimeisen klassauksen helpolta mutkalta. Neiti kisaa näin ollen kokonaan keskivaikeaa. Toisen kierroksen Nude eteni todella hyvin, mutta valitettavasti viimeisen esteen etupuomi tuli mukaan. Päätin pyytää Emmaa kasaamaan Nutellan radoista yhtenäisen videon, koska kummatkin radat olivat niin hyviä.
6 kommenttia:

 1. Hyvin meni Nutellalla ja Edwinillä!

  VastaaPoista
 2. Saanko antaa pienen kokeilemisen arvoisen vinkin :D älä anna mennä edwinin mennä läpi noista esteistä vaan pysäytä jos tönää puomin alas ja yrittää mennä läpi ja koita esim hypyttää paikaltaan.
  Hienosti hyppii kuitenkin molemmat puput :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tiedän, miteb hypytän omaa kaniani. Jos olisit pidemmän aikaa seurannut tätä blogia ja Edwinin tilannetta, tietäisit, miksi annan Edin mennä oman tahtonsa mukaan. Aiemmin siis Edwinhän ei liikkunut radoilla yhtään, tämän takia en halua tuputtaa vaan yrittää pitää kisat mukavana kanille. :)

   Poista