maanantai 3. lokakuuta 2016

#179. Vihdoin kisoissa! -Letku 25.9.

Piitkänpitkän viruksen aiheuttaman kisatauon jälkeen palasin minäkin Nutellan kanssa kisakentille! Keskivaikeassa suorassa tosiaan yhä jyllätään, mutta tällä kertaa olin ilmoittanut tytön ensikertalaiseksi korkeuteenkin! Kisapäivä oli oikein hauska, vaikkei ystäviä siellä Kiraa ja Emmaa lukuunottamatta juurikaan näkynyt, kaikki olivat olleet Pälkäneellä, jonne me emme valitettavasti päässeet!
Kuvat©Kira L.
Video©Emma L. ??

Päivä alkoi keskivaikealla, jonka paremman kierroksen Nutella meni taas kahdella virheellä... Toinen virhe oli vieläpä aivan turha, viimeisellä esteellä Nutella päättikin, ettei mennäkään ja tönäisi pepullaan alimmat puomit pois hypäten esteen sen jälkeen ongelmitta. Suorituksen näkee alla olevasta videosta paremmin. Kuitenkin todella hyvin pitkän kistauon jälkeen, kun en ole kotonakaan hypytellyt. :)
Korkeudessa Nutella hyppi hienosti 60cm asti, mutta pidemmälle eivät hänen jaksamisensa riittäneet. Tosin korkeuttakin olemme hypyttäneet viimeksi varmaan yli vuosi sitten kunnolla ja ensikertalainenhan tyttö oli. Pituus on muutenkin enemmän neidin juttu, ja pituuteen toivottavasti vielä tänä vuonna päästäänkin!
55cm

4 kommenttia: