tiistai 6. joulukuuta 2016

#183. Totutusprojekti takana onnistuneesti

Blogi on näköjään saanut nyt kuukauden ajan jäädä taka-alalle, mutta koitan nyt loppuvuodeksi ryhdistäytyä! Nyt saatte siis kuulla meidän arjestamme vähän enemmän kerralla.

Otsikon mukaan, meidän ig:tämme (@superlemmikit) seuraavat tietävätkin jo, että Nutella ja Bea asuvat nykyään kaksin ja totutusprojekti on takana onnistuneesti! Mitään suurempia "riitoja" kanien välillä ei ole tapahtunut, joten rauhallista on ollut. On myös huomattavasti helpompaa, kun kanit asuvat samassa häkissä, ruokinta saattaa toisinaan tuottaa hieman hankaluuksia, kun Nutellan täytyisi jättää Bean ruoka rauhaan... :'D

Meiän toiset itse järkkäämät estekisatkin olivat oikein onnistuneet, onnistuneemmat kuin aiemmat. Oli oikein hauska, mutta kylmä, päivä ja Nutella oli mukana kummassakin kv:ssa. Mutkalla arvosteluluokka vaihdettiin c:ksi, joten toiselle kierrokselle ei päästy, en muista monellako virheellä.
Suoralla tyttö yllätti minut, hyppien luokan neljänneksi puhtaalla ja rauhallisella radalla saaden toisen klassauksensa!


Joulukalenteria en tänä vuonna alkanut tekemään, mutta ehkä ensi vuonna sitten, mahdollisesti. En nyt enempää höpöttele, joten pitäkää kaikki oikein mukava ja rento itsenäisyyspäivä ilta, ja hyvää joulun odotusta kaikille! :)

2 kommenttia: